מאת: השף הלבן
המרכיבים ל6 מנות:
- 4 כפות שמן
- 2 בצלים לבנים, קלופים
- 10 שיני שום, קלופות
- 3 נתחי אוסובוקו עם עצם
- 4 כפות סילאן
- 1 כפית שטוחה מלח
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 4 כוסות מים רותחים
- 1 שקית שעועית ירוקה שלמה סנפרוסט
- 1 חבילה ניוקי ללא גלוטן (כשר לפסח בפסח)
גודל תבנית: סיר סוטאז 28 ומעלההוראות הכנה:
- 01.פורסים את הבצלים לרצועות או חותכים לקוביות.
- 02.בסיר סוטאז בגודל 28 ומעלה מחממים שמן ומטגנים את הבצלים והשום במשך 5 דקות.הפעלת טיימר 5 דקות
- 03.מוסיפים את נתחי האוסובוקו וממשיכים לטגן עד שהבשר צרוב יפה מ-2 הצדדים.
- 04.מוסיפים סילאן, מלח, פלפל שחור ואבקת בצל ומערבבים.
- 05.מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה-בינונית במשך 3 שעות או עד שהבשר רך לגמרי.
- 06.רק כשהבשר רך לגמרי מוסיפים שעועית ירוקה וניוקי וממבשלים לבשל יחד על האש או בתוך תנור על 200 מעלות במשך 30 דקות.