המרכיבים ל4:
- 4 נתחי פילה בורי קפוא של דגי תנובה
- זסט מלימון אחד
- 2 גבעולי טימין
- 4 עלי מרווה קצוצים
- 16 עגבניות שרי אדומות
- 16 עגבניות שרי צהובות
- 100 גרם שעועית רחבה
- 100 גרם לוביה
- 2 שיני שום פרוס
- שמן זית
- מלח פלפל
- 12 זיתי קלמטה
- חצי חבילה של עלי מורינגה
הוראות הכנה:
- 01.עגבניות:
- 02.חוצים את העגבניות לחצאים.
- 03.מתבלים במלח, פלפל, עלי טימין ושמן זית.
- 04.צולים בתנור 180 מעלות למשך כרבע שעה. שעועית (לוביה ורחבה):חולטים במי מלח למשך 2 דקות ומקררים במי קרח. הרכבת המנה: הפעלת טיימר 2 דקות
- 05.במחבת גדולה עם שמן זית מניחים את הדג עם העור כלפי מטה.
- 06.מתבלים במלח פלפל וזסט לימון.
- 07.מוסיפים את עלי המרווה והשום.
- 08.מוסיפים את השעועיות.
- 09.אחרי כשלוש דקות הופכים בעדינות את הדג.
- 10.מוסיפים את העגבניות הצלויות והזיתים. טיפ השף: פילה הבורי משתלב מצוין עם טעמי ים תיכון ומצליח לספוח אליו את כל הטעמים חוויה בכל טעימה