מאת: השף הלבן
המרכיבים לרולדה אחת:לרולדה:
- 4 ביצים
- ½ כוס סוכר
- 1 כפית אבקת אפייה
- 4 כפות שמן קנולה
- 120 גרם קמח
- 3 כפות חלב תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
למלית ולציפוי:
- 1 חבילת (80 גרם) פודינג בטעם וניל
- 1 גביע (225 גרם) נפוליאון בטעם טבעי 25%
- 1 מכל (250 גרם) שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 תכולת מקל וניל/ תמצית וניל
לקישוט:
- אוכמניות/ פטל/ קרמבולה/ קוקוס קלוי
הוראות הכנה:
- 01.מחממים תנור ל־170 מעלות.
- 02.בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.
- 03.מוסיפים את השמן, החלב, תמצית הווניל, הקמח ואבקת האפייה.
- 04.מקציפים רק עד להטמעת הקמח במסה.
- 05.מרססים תרסיס שמן על נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה מלבנית.
- 06.יוצקים את המסה על התבנית ומיישרים בעזרת פאלטה.
- 07.אופים 15 דקות עד הזהבה.הפעלת טיימר 15 דקות
- 08.מוציאים בזהירות והופכים את העוגה על נייר אפייה.
- 09.מסירים בזהירות את נייר האפייה שעליו נאפתה העוגה ומגלגלים לרולדה עם הנייר שמתחת.
- 10.מכסים במגבת ומצננים לטמפ' החדר.
- 11.מקציפים יחד את מרכיבי הקרם לקרם יציב ומעבירים רבע ממנו לשקית זילוף עם צנטר לקישוט.
- 12.מסירים בזהירות את נייר האפייה, מורחים את הקרם על בסיס הרולדה, מגלגלים בזהירות ועוטפים את הרולדה בקרם.
- 13.מקשטים את הרולדה עם הקרם הנותר בשקית הזילוף ומקשטים בפירות/ קוקוס.