המרכיבים לפשטידה אחת:
- קופסת שימורי תירס מסוננת
- 1 חבילה גבינת קוטג' תנובה
- 1 חבילה גבינה לבנה תנובה
- חופן גבינה צהובה עמק או גבינת מוצרלה קולקשן – מגוררת
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 3 ביצים
- 2 כפות קמח תופח
- מלח
- פלפל
גודל תבנית: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מהוראות הכנה:
- 01.מחממים תנור לחום 180 מעלות.
- 02.מערבבים יחד את כל המצרכים.
- 03.מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 40 דקות.הפעלת טיימר 40 דקות
- 04.מגישים את הפשטידה לצד שמנת חמוצה וסלט רענן.
- 05.בתאבון!
הידעת?
פשטידות הן מנות סופר אפקטיביות – מצד אחד הן טעימות ומזינות ומצד שני קלות מאוד להכנה. אז קבלו מתכון קל לארוחת הצהריים: פשטידת תירס משביעה וטעימה עם קוטג' וגבינות לבחירתכם שדורשת פחות מעשר דקות של עבודה. מושלמת לאירוח לצד סלט טרי. איך מכינים פשטידת תירס בזריזות, רגע לפני שהאורחים מגיעים? מתחילים עם מתכון לפשטידת תירס זריזה ומלאת כל טוב. הטעם של הפשטידה הזו בולט לטובה בזכות שילוב של גבינה בתוך הבלילה וכמות קטנה של קמח שהופכת אותה לאוורירית ונימוחה במיוחד