מאת: אושרת כהן
מצרכים:
1.5 קילו פרגית פרוס דק.
תבנית אינגלישקייק.
200 גרם שומן כבש
תבלינים:
מלח, פלפל, בהרט, פפריקה, מעט כורכום ונגיעה של הל טחון חצי כוס שמן זית.
אופן ההכנה:
בקערה לערבב את התבלינים והשמן. להוסיף את נתחי הבשר ולאחר מכן לשטח בתבנית אנגליש קייק. לשים שומן מעל (לא חובה). לאפות תחילה 20 דקות ב-200 מעלות. לאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולאפות על גריל מספר דקות עד שהשומן נחרך. בסיום ההכנה הופכים את התבנית עם הבשר על משטח ופורסים לשווארמה. מגישים עם טחינה, סלט, צ'יפס ומה שאוהבים.