מאת: אושרת כהן
מצרכים
מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר
3 כפות גבינה לבנה
חצי קופסה ממרח לוטוס
בין השכבות (לא חובה): שברי עוגיות לוטוס/שברי אוראו/עוגת שוקולד מפוררת.
(אני השתמשתי בברואניז שנשאר לי)
אופן הכנה:
מקציפים בקערה שמנת מתוקה. מוסיפים אבקת סוכר, חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה אבל לא מדיי. מחלקים את המסה ל-2 קערות. בקערה אחת להוסיף 2 כפות גבינה לבנה. בקערה שנייה להוסיף כף ממרח לוטוס.
הרכבת המנה:
מזלפים בתחתית הכוסות ממלית הגבינה, מעל ממלית הלוטוס, עוגיות ואז שוב מתערובת קרם הגבינה. לנוחות (ניתן להשתמש בשקית זילוף או בשקית אוכל רגילה ולגזור את הפינה). לסגירה מעל מחממים מעט את ממרח הלוטוס ומכסים מעל.
לקישוט הכנתי מטבעות שוקולד מריר עם מעט בוטנים.