מאת: השף הלבן
המרכיבים ל5 מנות:
- 1/2 קילו קמח
- 2 ביצים
- 1 כף מלח
- 2 כוסות מים
מצרכים לתערובת:
- 200 גרם גבינה סקנדינבית COLLECTION
- 200 גרם גבינה בולגרית
- 20 גרם חמאה
- 3/4 כוס שמנת השף הלבן
- 2 כפות סויה
- בצל ירוק קצוץ
הוראות הכנה:
- 01. מתחילים עם המילוי: שמים את כל החומרים בסיר על אש בינונית
- 02.מקפידים לערבב שלא ידבק לתחתית עד לרתיחה ומכבים את האש ונותנים לתערובת להיתקרר
- 03. מכינים את הבצק: מתחילים עם הקמח מוסיפים את המלח בלי מים, אחר כך את הביצים ואת המים. לשים עד לקבלת בצק
- 04.מפזרים קמח על שולחן העבודה, מרדדים את הבצק לעובי 21 מ"מ ועם כוס הפוכה חותכים עיגולי. ממלאים את התערובת בתוך עיגולי הבצק במרכז ומקפלים לשניים.
- 05. לוקחים מזלג ומהדקים את הדפנות.
- 06. שמים בהקפאה במשך שעתיים. מחממים מחבת עם חמאה , מניחים את הכיסונים קפואים על המחבת. שהם מתחילים להשחים מוסיפים מים עד חצי מגובה החומר ומכסים עד שהמיים נגמרים.