לבצק:
860 גרם קמח עוגיות/לבן (קילו פחות כוס)
200 גרם מחמאה/נטורינה/חמאה מומסת
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס שומשום
2 שקיות סוכר וניל
2 שקיות אבקת אפיה
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל המרכיבים מלבד הקמח ולשים היטב, מוסיפים את הקמח ולשים רק עד איחוד חומרים. הבצק יוצא מעט פירורי וזה תקין. לישה קצרה בידיים והוא מתאחד. יוצרים כדור ועוטפים בניילון נצמד למנוחה של חצי שעה. (במידה והבצק לא מתאחד מוסיפים 2-3 כפות מיץ תפוזים). למי שאין מיקסר, ניתן ללוש את הבצק בידיים. מעבירים את הבצק במכונת העוגיות ומשם לתבנית. במידה ואין מכונה ניתן ליצור מקלות ארוכים בידיים או סהרונים או כל צורה שבא לכם, הן טעימות כך או אחרת. אופים עד הזהבה קלה ומגישים לצד תה עם נענע.